ATV&SSV

U našem Etno selu možete iznajmiti ATV (all terain vehicle) ili vozila za sve terene koja su kod nas poznata kao kvadovi, četvorotočkaši i slično.

Izaberi avanturu:

Atv rent:  

RUTA1:  Dužina - 30km u trajanju od sat i po vremena u zavisnosti od vremenskih uslova i pauza za fotografisanje, osvezenje. Polazak je iz Etno sela Sunčana Reka preko napuštenog  rudnika Brasina dolazimo do spomenika na Gučevu odakle se posle pauze vraćamo u Etno selo Sunčana Reka. Putevi kojima se krećemo su makadamski i stari šumski putevi, koji prolaze kroz živopisna okolna sela. Obilje panorame i svežeg vazduha su sastavni deo ove avanture. U cenu uracunati foto i video u digitalnom formatu kao i osvezenje (voda).

Cena po rentiranom vozilu: 

  • ATV 50e / 6200 dinara
  • SSV 60e / 7400 dinara

RUTA2: Dužina - 72km u trajanju od četiri i po sata u zavisnosti od vremenskih uslova i pauza sa fotografisanje, ručak i osvezenje. Polazak je iz Etno sela  Suncana Reka preko Kulišta dolazimo do lugarnice gde se spuštamo u Bukov potok odakle dolazimo na  Boranju gde pravimo pauzu za ručak u našoj planinskoj kuci koja se nalazi na 856 metara nadmorske visine. Povratak je preko Zajače i planine Gučevo do Suncane Reke. U cenu uracunati foto i video u digitalnom formatu, osvezenje (voda, sok, kafa, caj). Popust na dva rentirana ATV vozila je  10e.

Cena po rentiranom vozilu:

  • ATV 90e /11200 dinara
  • SSV 100e / 12400 dinar
  • Cena sa popustom za rentu 2 ATV: 170e > 21000 din

RUTA3:  dužina - 90km u trajanju od 5 ili vise sati u zavisnosti od pauze, vremenskih uslova, pauze za ručak i osveženje. Polazak je iz Etno sela Suncana Reka preko Kulišta dolazimo do lugarnice gde se spuštamo u Bukov potok odakle dolazimo na  Boranju gde pravimo pauzu za ručak u našoj planinskoj kuci koja se nalazi na 856 metara nadmorske visine. Povratak je preko sela Planine, Radalja, Zajače i planine Gučevo do Suncane Reke. U cenu uracunati foto i video u digitalnom formatu, osvezenje (voda, sok, kafa,caj) kao i “lanč paket” po dogovoru. Popust na dva rentirana ATV vozila je 20e.

Cena po rentiranom vozilu:

  • ATV:  120e > 14900din
  • SSV: 130e > 16000din
  • Cena sa popustom za rentu 2 ATV: 220e > 27300 din

Dečiji kvadovi: U našem etno selu  svakoga dana možete iznajmiti kvadove za najmladje. Uz nadzor zaposlenih omogucite vasim malisanima sticanje osnovnih znanja upravljanja ATV vozilom.
Zajedno sa vašom decom, na njima upoznajte brze i  lakse lepote etno sela.
Cena:  250,00 dinara - 5 minuta