Specijaliteti sa Suncane Reke u Sarenici

Specijaliteti sa Suncane Reke u Sarenici.

Četvrti Memorijalni šahovski turnir "Božidar Kićović Kića"

U etno selu Sunčana Reka u ponedeljak, 12.11.2018. godine završen je četvrti Memorijalni šahovski turnir "Božidar Kićović Kića". Na turniru je učestvovalo preko 50 šahista iz više država.
Prvo mesto osvojio je fide majstor Dobrisav Stojanović iz BIH, drugo mesto takodje fide majstor Saša Pantelić iz Šapca a treće mesto zauzeo je Zlatanović Boroljub, medjunarodni majstor.

 

Izbor za Mis Zapadne Srbije u etno selu Sunčana Reka

ANĐELA Milićević je proglašena za mis zapadne Srbije, na izboru u Banji Koviljači, koji su zajedno organizovali agencija "Mis JU", sertifikovan za ovakve priredbe, i Etno-kompleks "Sunčana reka", koji je bio i domaćin lepoticama iz ovog dela Srbije, ali i mnogobrojnim gostima. Prva pratilja je Kristina Radivojević, a druga Iva Živanović. Titulu mis šarma "ponela" je Violeta Marković, a mis fotoge- ničnosti je Valentina Vasilić. Izbor je pratio bogat kulturno- zabavni program na samoj obali Drine, a na priredbi je bilo oko dve hiljade posetilaca iz raznih krajeva Srbije i susedne Republike Srpske.

MISS ZAPADNE SRBIJE

izbor za mis 2018 sajtPozivamo Vas da prisustvujete  jedinom  zvaničnom izboru, MISS ZAPADNE SRBIJE pod licencom MISS YU kompanije  08.08.  sa početkom u 20h  u etno selu „SUNČANA REKA“.

Pored izbora omogućen je bogat muzički  progam  i gost iznenađenja.

Čekamo vas!!!! 

"Sunčana reka" u Kolarcu

Sinoć u Kolarčevoj zadužbini održan je koncert Simfonijskog orkestra RTS.
Premijerno je izvedena kompozicija "Sunčana reka", simfonijska slika akademika Svetislava Božića.
Po rečima Božića "Sunčana reka je metafora ali i nadahnuto osmišljen etno-prostor u kojem vidim davni svet očima koja podmlađuju rađanje i radost novih osmeha".
Hvala genijalni Svetislave Božiću!

1
2
3