PRIZNANJE IZ BRATSKE SRBIJE: Udruženje žena „Svjetlost“ iz Ugljevika najbolje na „Gastro festivalu“ u Ljuboviji

Udruženje žena „Svjetlost“ iz Ugljevika bile su najbolje u pripremanju pakarskih proizvoda na 15. „Gastro festivalu“ u opštini Ljubovija. 

Ove vredne članice, ugljevičke humanitarke, učestvovale su na festivalu koji je ima takmičarski karakter u konkurenciji ekipa iz Srbije i Republike Srpske. 

Ekipe su se nadmetale u pripremi riblje čorbe, etno-trpeze, moderne kuhinje, pekarstva, poslastičarstva i karvinga, odnosno rezbarenja na voću i povrću. 

Predsednica „Svjetlosti“ Jelena Đurić Spasojević zahvalila je Turističkoj organizaciji Ljubovije na pozivu i izrazila zadovoljstvo jer su članice ovog udruženja mogle da na najbolji način promovišu podmajevički kraj i Republiku Srpsku. 

-Sve što radimo, radimo s ljubavlju pa je onda sve i slađe i lepše pa otuda i brojna priznanja za samo godinu dana našeg postojanja i rada-rekla je Spasojevićeva koja je napomenula da sa Turističkom organizacijom Ljubovije imaju odličan odnos i sjajno prijateljstvo. 

-Potrudili smo se da svim učesnicima „Gastro festivala“ ponudimo jedinstveno iskustvo koje će dugo pamtiti, biti im motiv da ponovo dođu i nadam se da smo u tome uspeli. Cilj festivala je i promocija autentične azbukovačke kuhinje koja ima šta da ponudi. Hvala svima koji su učestvovali na našoj manifestaciji, kao i brojnim posetiocima – istakla je Jelena Topalović, direktorka Turističke organizacije opštine Ljubovija.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE