Zlatna značka opštine Ugljevik uručena direktorki Doma zdravlja Cvjetani Dragonjić

Cvjetana Dragonjić, direktorka Doma zdravlja Ugljevik, primila je visoko priznanje – Zlatnu značku opštine Ugljevik, na svečanoj sjednici Skupštine opštine povodom krsne slave Svete Petke Parskeve. Ovo priznanje predstavlja zasluženu nagradu za njeno neumorno zalaganje i značajan doprinos unapređenju uslova rada ove važne javne ustanove.

Nagrada je stigla na predlog odbornika Skupštine opštine Ugljevik, ali i uz podršku svih zaposlenih u Domu zdravlja Ugljevik, čija se posvećenost i stručnost neizmerno cene. Dragonjićeva nije propustila priliku da istakne da je ovo priznanje rezultat timskog rada i zajedničkog truda svih zaposlenih.

„Ovo priznanje nije samo moje, već i svih zaposlenih u Domu zdravlja Ugljevik, jer bez njih i njihovog stručnog rada, odgovornosti i požrtvovanosti, ne bismo postigli ovakav napredak. Zahvalna sam svima na svemu što čine za naše sugrađane i našu zajednicu“, poručila je Cvjetana Dragonjić.

Ona je svojim ličnim primerom pokazala kako se vredno radi i kako se doprinosi efikasnijem radu. U relativno kratkom vremenu, uspela je da sanira dugovanja prema dobavljačima i zaposlenima, kao i da reši druge probleme u funkcionisanju ove zdravstvene ustanove. Pod njenim rukovodstvom, Dom zdravlja Ugljevik već treću godinu zaredom posluje pozitivno, ostvarujući značajan napredak u pružanju zdravstvene usluge zajednici.

„Dobiti opštinsko priznanje u mestu gde živite i radite je velika čast, ali isto tako i obaveza da nastavimo da postižemo još bolje rezultate“, istakla je Dragonjićeva.

Ova nagrada nije samo priznanje za izuzetan rad direktorke Cvjetane Dragonjić, već i podstrek za sve zaposlene u Domu zdravlja Ugljevik da nastave sa svojim predanim radom i doprinosom zajednici. Zlatna značka opštine Ugljevik predstavlja simbol izuzetnog zalaganja za dobrobit građana i unapređenje lokalne zajednice.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE