Zvaršen Božićni turnir u Ugljeviku -Najbolji „Mladi NPS Ugljevik“

U Ugljeviku je danas uspešno završen Božićni turnir u malom fudbalu koji je okupio 64 ekipe. Najbolja ekipa je bila „Mladi NPS Ugljevik“, koja je u finalnoj utakmici savladala „Sloga junajted“ iz Bijeljine rezultatom 3:0. Turnir je organizovala Boračka organizacija Ugljevika pod pokroviteljstvom opštine Ugljevik i Rudnika i termoelektrane „Ugljevik“. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su predsednik Skupštine opštine Ugljevik, Zoran Lazić, i izvršni direktor za poslove proizvodnje uglja i razvoj Rudnika, Dragiša Vidaković. Predsednik lokalne Boračke organizacije, Jovan Marinković, zahvalio se svim ekipama na učešću i onima koji su podržali turnir, napomenuvši da sav prihod od turnira ide u humanitarnu svrhu boračke populacije.

„Turnir traje dve nedelje, tradicionalno organizujemo ga od 1997. godine. Imali smo veliku posetu, a za Božić smo organizovali i tombolu sa vrednim nagradama“, rekao je Marinković. Najbolja ekipa u uzrastu petlića je Škola fudbala „Sloga Bijeljina“, a ekipa „Dragari 2011“ najbolja je ekipa uzrasta mlađi pioniri. U uzrastu pionira pobednik je ekipa „Pass“, a u kategoriji kadeta „Triomaks Bijeljina“. U juniorskoj kategoriji najbolja ekipa je „Presen D.o.o.“.

Najbolji igrač turnira je Mile Teodorović iz pobedničke ekipe „Mladi NPS Ugljevik“. Predsednik Skupštine opštine Ugljevik, Zoran Lazić, najavio je dalju podršku sportskim manifestacijama i razvoju sporta iz lokalnog budžeta.

„Posebno je zadovoljstvo videti ovoliki broj mladih učesnika turnira, ali i veliki broj publike kako Ugljevičana, tako i naših iz dijaspore, kao i iz okolnih opština“, rekao je Lazić. Vidaković je izrazio zadovoljstvo što se tokom trajanja turnira okupljaju mladi ljudi koji se bave sportom.

„RiTE ‘Ugljevik’ će nastaviti da materijalno podržava sportske, društvene, kulturne aktivnosti i sve druge aktivnosti od značaja za sugrađane“, najavio je Vidaković. Tokom trajanja turnira odigrano je 111 utakmica, a postignuto je 623 gola.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE