Festival koprive i narodni vašar u Sunčanoj Reci: Slavlje kreativnosti i gastronomije

U prelepom etno selu Sunčana Reka, na obali reke Drine, u subotu, 25. maja 2024. godine, održaće se Festival zahvalnosti koprivi i narodni vašar, sa početkom u 11 časova.

Ovogodišnji festival slavi bogatstvo koprive kroz kreativnost i gastronomiju. Učesnici će imati priliku da pokažu svoje kulinarsko umeće praveći jela od koprive i osvoje sjajne novčane nagrade. Prvo mesto nosi nagradu od 300 evra, drugo mesto 200 evra, a treće mesto 100 evra. Ali to nije sve, poručuju organizatori.

„Cenimo i ručni rad, pa će najlepše rukotvorine biti nagrađene i izložene. Prvo mesto nosi nagradu od 300 evra, drugo mesto 200 evra, a treće mesto 100 evra“, ističe Zoran Mirković, vlasnik Sunčane reke.

Pored ukusnih specijaliteta od koprive i zanatskih dela, posetioci mogu uživati u uzbudljivom muzičkom programu koji će ih držati raspoloženim tokom čitavog dana. Zvuci tradicionalne muzike dopunjavaće miris pljeskavica i pečenja na ražnju.

„Pridružite nam se na Festivalu zahvalnosti koprivi i narodnom vašaru u Sunčanoj Reci, gde će svaki trenutak biti pun radosti, ukusa i zabave!“ poručuje Mirković.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE