Osnovna škola u Lipničkom Šoru za rođendan dobila novo igralište

Osnovna škola “Sveti Sava” u Lipničkom Šoru svečano je obeležila svoj dan uz raznovrstan program u kojem su učestvovali đaci od najmlađih do najstarijih uz pesmu, igru i glumu, predstavljajući nastavnicima, roditeljima i drugovima svoje talente i veštine. Tim povodom, otvoreno je novo dečje igralište u sklopu škole, pružajući dodatne mogućnosti za aktivnosti i zabavu.


Pored zanimljivog programa, uručena su i priznanja najuspešnijim učenicima i njihovim nastavnicima, dok je čestitke u ime lokalne samouprave uputio Ljubinko Đokić, član Gradskog veća Loznice.


“Grad kontinuirano radi na poboljšanju uslova za rad i učenje, a za novo dečje igralište iz gradskog budžeta izdvojeno je milion i 800 hiljada dinara”, rekao je Đokić i dodao da je škola Sveti Sava jedna od najuspešnijih u gradu, zahvaljujući trudu i radu kako nastavnika, tako i učenika.


Direktor škole, Goran Rikanović, ističe da škola Sveti Sava već 80 godina obrazuje decu, posvećujući se njihovom razvoju i obrazovanju, a da sada zahvaljujući ulaganjima Grada ima najbolje moguće uslove za rad.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE