Asfalt stigao u Bulatovac: Putevi unapređuju život u ruralnim područjima

Kontinuirani dijalog i saradnja gradskih vlasti sa lokalnim savetima predstavljaju osnovu odgovorne politike Grada Loznice. Juče je još jednom potvrđena ova posvećenost izgradnjom asfaltiranog puta u zaseoku Bulatovac u Joševi, finansiranom iz gradskog budžeta.

Nikola Dragićević, direktor javnog preduzeća „Loznica razvoj“, naglasio je da se radovi na komunalnoj infrastrukturi planiraju pažljivo, uzimajući u obzir povoljne vremenske prilike.On je podsetio da se aktivnosti na održavanju puteva na teritoriji grada, na mreži od 1770 kilometara, odvijaju neprestano, bilo da je u pitanju takozvano šljunčenje i grederisanje kategorisanih i nekategorisanih puteva, bilo da je rekonstrukcija i asfaltiranje.

– Uporedo se radi na postavljanju novog asfaltnog zastora u Ulici Branka Ćopića na dužini od 570 metara u MZ „Stepa Stepanović“ što nas učvršćuje u uverenju da je i u 2024. godini u izgledu da se uz sredstva iz budžeta grada i države asfaltira više saobraćajnica“, rekao je Dragićević.

Asfaltiranje puta u zaseoku Bulatovac u Joševi predstavlja još jedan korak u unapređenju infrastrukture u ruralnim delovima Grada Loznice, što doprinosi boljem životu meštana. Ovaj projekat, finansiran iz gradskog budžeta, sproveden je uz pažljivo planiranje i kontinuirani dijalog sa lokalnim savetima.

Predsednik MZ Joševa Nikola Dimitrić i odbornik Vujica Đukanović u Bulatovcu su preneli zadovoljstvo meštana jer „dobar put uvek daje nadu u bolji život na selu“ a rekli su da je i rekonstrukcija elektromreže i „rasvete na banderama“ značajno doprinela kvalitetnijem životu Joševaca.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE