Азбучник 02: Снага живота – Аница Јовановић

Са само 16 година, Ђорђе Јовановић из Лознице суочио се са страшном дијагнозом – најтежим обликом леукемије. У новембру 2022. године, његов живот се из корена променио. Од тада, Ђорђе је у болници у Тиршовој, где је примио четири циклуса терапије, а затим је прошао и кроз трансплантацију матичних ћелија. Данас, Ђоле је у ремисији и осећа се добро.

Кроз све ове тешке тренутке, уз Ђорђа је била његова мајка Аница. Сада, када се ситуација стабилизовала, Аница се полако враћа свом хобију, али и додатном извору прихода – изради фигурица за торте. Посетили смо их у њиховом дому, стерилном простору, где нас је дочекала топлина, енергија и мудрост коју могу да поседују само они који су прошли кроз највеће животне изазове.

Ово је један од мојих најтежих, али и радоснијих интервјуа. Ђорђе и Аница су нам показали шта значи снага, љубав и нада. Њихова прича је инспирација свима нама.

У наредним данима, емисија Азбучник ће бити емитована и једва чекам да чујем ваше утиске. Пратите нас и будите део ове емотивне исповести која нас подсећа на праву вредност живота.

Аутор серијала: Татјана Јовичић mail: ugrecidelo@gmail.com

Сниматељ и монтажер: Младен Кнежевић – Glorius media mail: mk642013@gmail.com

Веб подршка: Миодраг Филиповић – Fileweb mail: mijofilip@gmail.com

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE