Bokseri iz Bratunca pripremaju se za Prvenstvo Republike Srpske

Borilački sportovi imaju poseban značaj u Bratuncu, a boks je jedan od onih sportova koji okuplja i motiviše mlade talente da se istaknu. Predstojeće Prvenstvo Republike Srpske u boksu pruža priliku ovim nadama da se takmiče na regionalnom nivou i pokažu svoj talenat. Klub „BK KUM“ Bratunac sa ponosom će predstaviti četiri svoja člana na ovom takmičenju.

Siniša Lopatić, iskusni trener i vođa ove bokserske ekipe, radi vredno s mladim sportistima kako bi ih pripremio za izazove pred njima.

Juniori Srđan Grujić i Filip Prodanović, kao i kadet Faris Jašić i pionir Đorđe Nedić, marljivo rade na svojim veštinama i fizičkoj spremi. Njihova posvećenost ovom izazovnom sportu obećava uzbudljive nastupe na predstojećem prvenstvu.

Svi u Bratuncu podržavaju ove mlade boksere i prate njihovu pripremu sa velikim interesovanjem. Njihova vera u uspeh ove četvorke, zajedno sa trenerom Lopatićem, stvara inspiraciju i ponos u ovoj lokalnoj zajednici.

Prvenstvo Republike Srpske u boksu će se održati 4. i 5. novembra u Milićima, gde će ovi mladi bokseri imati priliku da se takmiče protiv vršnjaka iz celog regiona.

„Očekujemo uzbuđenje i podršku zajednice dok se „BK KUM“ Bratunac bori za uspeh na ovom takmičenju“, poručuju iz kluba.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE