Bratunački mali košarkaši gosti Crvene zvezde

Mladi košarkaši iz Bratunca, članovi KK „Tempo,“ nedavno su ostvarili svoj sportski san kada su bili gosti u Beogradu i posetili Crvenu zvezdu. Ova poseta označila je poseban trenutak za mlađane košarkaše, kako na terenu, tako i izvan njega, gde su srdačno primljeni u srpskoj prestonici.

Utakmica između „Tempa“ i Crvene zvezde, iako je Zvezda pobedila, istaknuta je zbog sportskog duha i prijateljstva koje je bilo prisutno tokom celog susreta. „Iako su nas ‘zvezdaši’ pobedili na terenu, u druženju smo postigli podjednak uspeh,“ istakao je jedan od članova kluba.

Poseta Beogradu nije samo sportski događaj već i ostvarenje dugogodišnjeg sna. „Tempo“ je dugo bio rasadnik košarkaških talenata, a jedan od najpoznatijih alumnusa kluba je Boriša Simanić, koji nedavno posetio svoj grad. Tom prilikom, pored darova, Simanić je razgovarao s mlađanim košarkašima iz Bratunca i podelio svoje iskustvo u ovoj sve omiljenijoj igri u ovom delu Republike Srpske.

Brano Petrović, poznati sportski znalac i hroničar Podrinja, sa obe obale Drine, ističe značaj ovog događaja za lokalnu košarkašku zajednicu. „Ova poseta i prijateljstvo između klubova su koraci prema razvoju košarke u Bratuncu i Republike Srpske. Nadamo se da će se ovakvi susreti češće dešavati i doprineti daljem rastu naše omiljene igre,“ istakao je Petrović.

Mladi košarkaši iz Bratunca i Crvene zvezde ostvarili su sportsku razmenu koja će ostati urezana u njihovim sećanjima kao inspiracija za buduće uspehe.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE