Veliki uspeh ljubovijskih šahista – ulaze u Drugu ligu

U ostvarivanju velikih snova ljubitelja drevne igre u Azbukovici, istakli su se Predrag Srećković, Željko Jovanović, Đorđe Stojanović, Jevreme Marković, Jovica Mitrović, Goran Todorović, Mihailo Petrović i Milan Josipović, predsednik kluba. Njihov trud i predanost doneli su spektakularan uspeh, te su već dva kola pre kraja sezone postali prvaci, stekavši pravo na ulazak u Drugu ligu. Uz to, dve poslednje ekipe lige su se suočile s ispadanjem.

Za sve zaljubljenike u šah, ekipa iz Azbukovice, predvođena Milanom Josipovićem, ostvarila je neverovatan uspeh. S njihovim ubedljivim rezultatom, već dva kola pre završetka sezone postali su prvaci u ligi Centralne Srbije – Sever. Njihov trijumf vodi ih u Drugu ligu, dok će dve poslednje plasirane ekipe morati da se bore u nižem rangu takmičenja.

„Ostvareni rezultat je toliko ubedljiv, da smo dva kola pre završetka bili prvaci. Idemo u Drugu ligu, a dve poslednje ekipe idu i niži rang takmičenja“, rekao je Milan Josipović, predsednik kluba, izražavajući svoje oduševljenje uspehom.

Ovaj veliki uspeh postignut je na takmičenju u ligi Centralne Srbije – Sever, koje je održano u Banji Vrujci. Naši majstori igre, članovi ekipe iz Azbukovice, pokazali su izuzetnu veštinu na 64 polja, osvajajući prvo mesto i dokazujući da nisu imali premca.

Ovaj trijumf nije samo uspeh kluba, već i ponos celokupne sportske javnosti u Ljuboviji, od Bobije do Drine. On predstavlja pravi primer kako predanost, strast i zajednički trud mogu dovesti do ostvarenja velikih ciljeva u svetu drevnih igara. Ljubitelji ove igre s nestrpljenjem očekuju naredne izazove u Drugoj ligi, a ekipa iz Azbukovice ima čvrstu nameru da nastavi svoj uspešan put.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE