Crni vikend u Loznici -drugi poginuli u saobraćaju

Dve tragične saobraćajne nesreće, odvojene samo danom, potresle su Loznicu ovog vikenda.

Miodrag Jović Šućur (58), poginuo je na Šepačkom putu u subotu ujutru, a u približno vreme dan kasnije, u obližnjoj Grnčari, takođe u saobraćaju, život je izgubio dvadesetpetogodišnji Stefan Maksimović (25), potvrđeno nam je u policiji. Nesrećni mladić krenuo je sa komšijom koji ima traktor u šumu. Stajao je na rudu koja vezuje traktor i prikolicu. U jednom trenutku se okliznuo, pao pod točkove. Prikolica je prešla preko njega. Nije mu bilo pomoći.

Mladić je želeo da obezbedi ogrev za zimu. Komšija mu je rekao da može da mu izađe u susret samo nedeljom. Mladi čovek nije imao izbora i verovao da će rešiti ogrev za ovu sezonu. Umesto ogreva u njegovo dvorište, biće dopremljen u mrtvačkom sanduku.

Vozač traktora M. Ž. (69) zadržan je u policiji i biće danas odveden kod dežurnog tužioca, koji će odlučiti da li će za njega zatražiti pritvor od sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Loznici. Urađen je uviđaj, posle čije analize i drugih detalja će biti još jasnije kako se dogodila ova tragedija.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE