Dečija radost u etno selu: Deda Mraz stigao u „Sunčanu reku“

U susret Novoj godini, etno selo „Sunčana reka“ postalo je mesto čarolije i radosti za najmlađe. Deda Mraz, simbol novogodišnjih praznika, posetio je selo i razveselio decu zaposlenih u Sunčanoj Reci i Koštani, kao i mališane iz Gornje Koviljače, a organizatori su se potrudili da im ovaj dan učine nezaboravnim.

Deca su sa nestrpljenjem iščekivala dolazak Deda Mraza, a njegov ulazak u etno selo dočekan je sa oduševljenjem i aplauzima.

Etno selo „Sunčana reka“ već godinama neguje tradiciju organizovanja ovakvih događaja, potvrđujući svoju ulogu kao mesto okupljanja i radosti, pružajući mališanima priliku da iskuse  čaroliju praznika, kao i da stvaraju nezaboravne uspomene.

„Videti osmehe na licima naše dece je neprocenjivo, zato se trudimo se da im pružimo nezaboravne trenutke i da osete pravu čaroliju praznika“, ističe Zoran Mirković, vlasnik etno sela na obali Drine.

Etno selo „Sunčana reka“ nastavlja da bude mesto gde se neguju porodične vrednosti i gde se tradicija prepliće sa savremenim načinom života.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE