Veče muzike i igre: „Baby Artysh“ za najmlađe

Veče ispunjeno melodijama i dečjim osmesima obeleženo je u Galeriji „Mina Karadžić“, gde je upriličen jedinstveni koncert pod nazivom „Baby Artysh“. Koncept koncerta, koji je prilagođen deci u najranijem uzrastu, od 0 do 3 godine, usmeren je na interaktivno i zabavno-edukativno iskustvo.

Roditelji i njihovi mališani zajedno su učestvovali u radionicama tokom kojih su istraživali kako pokret prati melodiju i ritam. Muzički program je bio pažljivo odabran, spajajući dela klasične muzike s omiljenim melodijama iz crtanih filmova, stvarajući jedinstvenu atmosferu za najmlađu publiku.

Deca su imala priliku da se igraju sa štapovima, zvečkama i lopticama, što je dodatno obogatilo njihovo iskustvo i omogućilo im da aktivno učestvuju u stvaranju muzičke čarolije. Cilj ovog programa je bio da podstakne dečju pažnju i razvoj kroz spoj igre, ritma i pokreta, što je postignuto sa velikim uspehom.

Koncert za najmlađe organizovala je Turistička organizacija grada Loznice, u sklopu Zimskog festivala, a pod pokroviteljstvom Grada Loznica.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE