Detalji teške nesreće u selu, Krnulama kod Vladimiraca -poginuo jedan, a povređen drugi mladić

Tragedija je pogodila Krnul, malo selo kod Šapca, večeras kada su dvojica muškaraca krenula do obližnjeg ribnjaka kako bi istražili nivo vode. Međutim, ništa nije moglo da ih pripremi za neočekivanu nesreću koja će ih zauvek promeniti.

Iznenada i ničim očekivano, ogromna količina zemlje se obrušila na njih, pretvarajući se u malo brdo koje ih je zakopalo i ostavilo nemoćnima. Na sreću, neko od meštana je primetio ovu stravičnu situaciju, što je pokrenulo hitne akcije spašavanja.

Oko 15 časova, vatrogasna ekipa je pozvana i brzo stigla na mesto nesreće zajedno sa ekipom Hitne pomoći. Meštani su se takođe mobilisali i pritekli u pomoć sa bagrom, lopatama i drugim alatom kako bi pomogli u naporima za izvlačenje zakopanih ljudi.

Iako je vatrogasna jedinica došla sa najboljom opremom i najspremnijim ljudima, sve je išlo teško zbog teških uslova. Ipak, nisu prestajali sa naporima da izbave nesrećne ljude. Odlučnost i hrabrost spasilačkih timova bila je očigledna.

Nakon više od tri sata, uspeli su izvući zakopane ljude. Nažalost, stariji meštanin Krnula nije uspeo da preživi ovu nesreću. Drugi muškarac je spašen sa povredama i odmah prevezen Hitnom službom do šabačkog Doma zdravlja.

Prema informacijama koje su stigle, vidljiva su bila nagnječenja nogu, ali srećom, procenjuje se da je van životne opasnosti. Lekari Doma zdravlja i bolnice pružaju mu odgovarajuću medicinsku negu. Ovaj muškarac je oženjen i ima dete, a drugo je na putu.

Tragična nesreća u Krnulu duboko je potresla zajednicu, a istražitelji će nastaviti sa analizom okolnosti koje su dovele do ove nesreće.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE