Goran Vesić visoki funkcioner SNS u Pocerini

Pocerski Pričinović, jednu od najvećih prigradskih mesnih zajednica na teritoriji grada Šapca, posetio je Goran Vesić, član Predsedništva i Glavnog odbora SNS. Data je svesrdna podrška izbornim listama SNS „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i „Aleksandar Vučić – Šabac ne sme da stane“.

– Činjenica je da se Srbija razvija. I ono što je posebno važno da se i Šabac razvija. Šabac je i suviše veliki grad i suviše važan grad da se ne bi razvijao, da bi bio u zapećku kao što je bio do prošlih lokalnih izbora kada su građanke i građani pokazali ko želi da ih vodi. Mi smo tada rekli da će to biti bolje za građane i građanke Šapca. Mislim da svi oni to mogu danas da vide i da razumeju koliko je važno da se glasa na pravi način – rekao je Vesić.

Grad Šabac je, kako je istakao Aleksandar Pajić, nosilac dobar „Aleksandar Vučić – Šabac ne sme da stane“ dobar partner svoje države i dodao; – Želimo da pokažemo koliko nam je bitno sve ono što je Vlada Republike Srbije, što je predsednik Srbije, omogućio građanima Šapca. Pre svega auto-put Ruma – Šabac, ali mislim i na nastavak investicija. Novi most preko Save, koji je urađen. Nastavak brze saobraćajnice Šabac – Loznica. Otvorićemo sa ministrom Vesićem u narednih dvadesetak dana i Međunarodno putničko pristanište u Šapcu. Radimo nove ulice. Ministarstvo saobraćaja rekonstruisalo je i Železničku stanicu u Šapcu. Sve su to važni, prioritetni projekti koje je država uradila za naš grad – istakao je dr Aleksandar Pajić.

Upućena je, kao i obično, neizostavna podrška Šapčana politici Srpske napredne stranke i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.Evo samo nekih od poruka, – Za Aleksandra Vučića, za sve ovo što uživamo, što nam je dao, za sve što će nam dati samo reči hvale. Hvala Bogu što postoji. Radi se maksimalno i narod je zadovoljan. Zadovoljni smo i kako vode grad i radom na republičkom nivou. Zato smo i došli da podržimo. Pobeđujemo sto posto. Angažovani smo maksimalno. Da bude još bolje – samo su neki od komentara. Glas za Aleksandra Vučića i listu SNS znači da Srbija vodi svoju politiku – politiku ekonomskog razvoja, izgradnje auto-puteva, pruga, otvaranja novih radnih mesta, a sve u interesu građana i građanki Srbiji -kazao je Vesić i nastavio: – Moja poruka građanima i građankama Šapca je da se 17. decembra odlučuje o tome kako će Srbija nastaviti da se razvija. Da li ćemo se vratiti u prošlost kada nije bilo ni dobrih puteva, kada nije bilo ni investicija ili ćemo nastaviti sa politikom budućnosti, a to je politika ekonomskog razvoja, politika izgradnje auto-puteva, izgradnje pruga, otvaranja novih radnih mesta. I to će biti izbor pred građankama i građanima 17. decembra. Ne samo Šapca već i čitave Srbije. I mi očekujemo da će oni glasati za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, jer Srbija zaista ne sme da stane – naglasio je Vesić.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE