Klizalište u centru grada otvara svoja vrata uz Ledeni šou i DJ žurku

U srcu Loznice, iza Vukovog doma kulture, klizalište koje je postalo simbol zimske zabave, započinje novu sezonu. Otvaranje je zakazano za sredu, 20. decembar, sa početkom u 18 časova.

Centralni deo programa je „Ledeni šou: Miki i Mini“, koji će predstaviti čaroliju klizanja kroz zabavne i interaktivne performanse. Očekuje se da će ovi omiljeni likovi doneti radost i uzbuđenje, posebno među mlađim posetiocima. Dodatnu dimenziju večeri pružiće UV Dance, predstava sa svetlećim akrobacijama koja kombinuje umetnost klizanja i modernu tehnologiju.

Muzički deo večeri obeležiće DJ žurka, koja će, kako organizatori najavljuju, stvoriti jedinstvenu atmosferu na ledu. „Ovo je prilika da sa najmlađim sugrađanima uživamo u zimskim radostima, sa muzikom koja će dodatno zagrejati atmosferu,“ rekla je Snežana Perić, direktorka lozničke Turističke organizacije.

Klizalište u Loznici, popularno mesto okupljanja, već godinama privlači posetioce iz različitih delova regiona. Sa modernim sadržajima i raznovrsnim programima, ono postaje nezaobilazna destinacija za zimsku zabavu. Očekuje se da će otvaranje klizališta biti samo početak još jedne uspešne sezone, pune smeha, zabave i nezaboravnih trenutaka na ledu.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE