Lišenje slobode zbog krivičnog dela „Telesna povreda“ u Vlasenici

Troje lica iz Šekovića, inicijala R.P., M.P. i J.M., lišeni su slobode u Vlasenici zbog sumnje da su počinili krivično delo „Telesna povreda“. Incident se dogodio u lokalnom ugostiteljskom objektu, što je rezultiralo fizičkim napadom na jedno oštećeno lice.

Incident je prijavljen Policijskoj stanici Vlasenica istog dana oko 17:15 časova, nakon što je došlo do narušavanja javnog reda i mira sukobom u jednom ugostiteljskom objektu. Policijski službenici su hitno reagovali i izašli na lice mjesta. Tamo su utvrdili da je došlo do fizičkog napada na oštećeno lice od strane gore navedenih pojedinaca. Oštećenom licu je pružena medicinska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Vlasenica, a nakon toga je prebačeno u JZU Bolnicu Zvornik radi daljeg lečenja.

Sva relevantna saznanja o ovom incidentu su promptno preneta dežurnom tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, Područnoj kancelariji Vlasenica. Ovo predstavlja važan korak u pravosudnom procesu koji će rasvetliti okolnosti ovog događaja.

Policijska stanica Vlasenica nastavlja sa istragom kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i detalji ovog slučaja, a osobe lišene slobode će biti predstavljene pravosudnim organima kako bi se postupak dalje odvijao u skladu sa zakonom, navodi se u saopštenju portaparola PU Zvornik, Jelene Ivanović.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE