PROJEKAT ZA REKONSTRUKCIJU I DOGRADNJU SPORTSKE HALE U OSEČINI PODRŽAN OD STRANE MINISTARSTVA TURIZMA I OMLADINE

Opština Osečina je na putu da značajno unapredi svoje sportske kapacitete zahvaljujući finansijskoj podršci Ministarstva turizma i omladine. U prisustvu pomoćnika ministra, Nemanje Radovića, Nikola Tomić, čelnik opštine Osečina, potpisao je Ugovor o realizaciji projekta vrednog 16 miliona dinara, usmerenog na rekonstrukciju i dogradnju sportske hale.

„Ova podrška je ključna za našu zajednicu. Sportska hala u Osečini je mesto gde se okuplja mladost, promovišu zdravi stilovi života i gde sportisti razvijaju svoje talente,“ izjavio je Tomić. On naglašava da će završetak ovog projekta omogućiti bolje uslove ne samo za lokalne sportiste, ali i za sve posetioce i goste sportskog centra.

Projekat uključuje ne samo rekonstrukciju postojećih prostorija, već i proširenje smeštajnih kapaciteta, kao i unapređenje pratećih sadržaja. Očekuje se da će ove promene doprineti privlačenju većeg broja posetilaca, kao i organizaciji većih sportskih događaja.

„Ovo je veliki korak za Osečinu. Pružanjem boljih uslova za sport i rekreaciju, mi ne samo da unapređujemo kvalitet života naših građana, već i doprinosimo razvoju turizma u našoj opštini,“ istakao je Tomić.

Investicija od 16 miliona dinara u sportsku infrastrukturu Osečine simbolizuje rastuću posvećenost Vlade unapređenju lokalnih zajednica kroz sport i rekreaciju, kao i promociju zdravijeg načina života među mladima.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE