SINDIKAT SRPSKE POLICIJE -17. POLICIJADA – ČEKAJU I KOLEGE – BRAĆU IZ REPUBLIKE SRPSKE

„Policijada“ u organizaciji Sindikata srpske policije biće održana od 7 -9. juna na Zlatiboru, kaže Lazar Ranitović, predsednik tog reprezetativnog sindikada koji broji više od 8000 članova. To su, kako kaže naš sagovornik, „značajni i dragoceni dani za pripadnike MUP i SSP, jer pored sportskih takmičenja, to će biti prilika i za druženje sa kolegama i koleginicama, dirljivi susreti posle mnogo godina, sećanje na preminule i pale kolege na braniku države Srbije“.

 Ranitović kaže da  Sindikat srpske policije insistira podjednako na pravima, ali i obavezama prema poslu, prema državi, našim građanima i njihovoj imovini“. Čestit policijajac, vrhunski sprema, pshički i fizički, za najsloženije poslove je dragulj, ne samo službe, već i čitavog društva.Očekujemo da svaki naš pripadnik bude baš takav.

-Sindikat nije mesto da se obezbedi nekome napredovanje, ili ne daj Bože privilegije,  jer nema veće privilegije ni časti od poverene dužnosti države i naroda svojoj policiji i svakom njenom pripadniku -kaže Ranitović. -Zdušno se borimo za prava svakog našeg kolege i koleginice, koji valjano rade svoj posao.I Policijada je i prilika da se bavimo ovim temama i onim iz života, iz naših porodica.

V.M.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE