Snažna poruka nade i zajedništva Vidoja Petrovića uoči 2024. godine

U svojoj novogodišnjoj i božićnoj poruci, predsednik Privremenog organa grada Loznice, Vidoje Petrović, istakao je važnost solidarnosti, empatije i tolerancije u društvu. Petrović je podsetio građane na značajne projekte realizovane tokom prethodne godine, koji su označeni kao istorijski za Loznicu i državu.

U osvrtu na izazove i tragedije koje su obeležile godinu koja je za nama, Petrović je istakao važnost zajedništva i međusobnog razumevanja u zajednici. „Moramo ponekad zastanemo i posvetimo se svakom pojedincu“, rekao je Petrović, naglašavajući značaj saosećanja i međusobnog uvažavanja.

Zahvalivši se građanima na podršci i naporu koji su uložili u razvoj grada tokom protekle godine, predsednik je izrazio optimizam za predstojeću 2024. godinu. Podrška države i domaćinska politika koju vodi grad omogućiće, po njegovim rečima, da se sanjaju „novi snovi“ o budućnosti Loznice.

U svojoj poruci, Petrović je poželeo građanima dobro zdravlje, mir, napredak i ličnu sreću, naglasivši važnost provođenja praznika u krugu porodice i prijatelja.

„Srećna nova 2024. godina i Božić“, zaključio je Petrović u prazničnoj čestitki.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE