„Priđi srcem“ – Vesela novogodišnja humanitarna manifestacija u Loznici

Turistička organizacija grada Loznice u ponedeljak, 1. januara 2024. godine, organizuje tradicionalnu humanitarnu manifestaciju „Priđi srcem“. Ovaj događaj će se održati ispred Vukovog doma kulture, od 12 do 15 časova, sa bogatim programom namenjenim deci.

Na manifestaciji će nastupiti animatori i maskote koje će zabavljati najmlađe, a deca će imati priliku i da učestvuju u umetničkoj radionici. Posebna atrakcija biće vožnja sa Deda Mrazom u kočijama, što će sigurno biti veliko uzbuđenje za decu.

Organizatori su pripremili i namenske suvenire, a svi prihodi od njihove prodaje biće namenjeni u humanitarne svrhe.

Muzički deo programa upotpuniće poznata pevačica Tijana Dapčević svojim nastupom. Ona će izvesti najlepše novogodišnje i dečje pesme, uključujući poznate hitove kao što su „Preko brda, preko brega“, „Zima zima, e pa šta je“, kao i popularne novogodišnje pesme poput „Srećna ti ova godina nova“ i „Kolačići“. Očekuju se i Tijanine interpretacije poznatih pesama „Braću ne donose rode“ i „Kako rastu deca“, među mnogim drugim.

Ovaj događaj je odlična prilika za decu i porodice da se zabave i doprinesu humanitarnim ciljevima, ujedno proslavljajući početak nove godine u toplom i prijateljskom okruženju.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE