Srednja ekonomska škola oživljava romantiku: Učenici otvaraju srca u pismima simpatijama

U duhu ljubavi i romantičnih gestova, Srednja ekonomska škola je pokrenula simpatičnu akciju povodom Dana zaljubljenih. U holu škole postavljena je kutija koja predstavlja priliku za učenike da pokažu hrabrost i iskažu svoja osećanja prema simpatiji.

Koncept je jednostavan: učenici mogu da ubace pismo svojoj simpatiji u kutiju postavljenu u holu škole. Svaki „hrabri“ pošiljalac će biti nagrađen.

Ova inicijativa ne samo da podstiče izražavanje emocija, već i promoviše hrabrost i samopouzdanje kod učenika, rekao je za naš portal Milan Nedeljković, direktor ove lozničke obrazovne ustanove.

„Očekuje se da će ova akcija doneti dodatnu radost i uzbuđenje među učenicima dok se približava Dan zaljubljenih. Nagrađivanje hrabrih gestova dodatno će ojačati duh zajedništva i podrške među učenicima“, objašnjava direktor, ističući važnost izražavanja emocija i poštovanja prema drugima.

Srednja ekonomska škola nastavlja da kreira pozitivno okruženje koje podstiče ne samo obrazovni napredak, već i razvoj ličnosti i socijalnih veština među svojim učenicima.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE