Bazar za Minu: Učenici Srednje ekonomske škole pokazali veliko srce

U organizaciji Učeničkog parlamenta Srednje ekonomske škole, u petak, 2. februara 2024. godine, na lozničkom šetalištu održan je „Bazar za Minu“, akcija koja je izazvala divljenje i podršku šire javnosti.

Ovaj bazar predstavlja samo jednu od mnogobrojnih akcija učenika ove škole. Od svih odeljenja do hola škole i knjižare „Tršić“, kutije za priloge bile su postavljene kao poziv na solidarnost. Dodatno, organizovan je i turnir u fudbalu kako bi se podigla svest i prikupio novac za lečenje Mine Perišić.

Posetioci su imali priliku da uživaju u raznovrsnom asortimanu proizvoda. Uz medenjake, majstorski izrađene od budućih poslastičara uz podršku svojih nastavnika, na štandovima su mogli da se pronađu artikli poput knjiga, igračaka i balona. Veliki broj predmeta za prodaju doprineli su sugrađani, želeći da se pridruže humanitarnom naporu i pruže podršku u prikupljanju sredstava neophodnih za lečenje mlade sugrađanke.

Iako su se suočavali sa vetrovitim i prohladnim vremenom, srednjočkolci su svesrdno prodavali svoje proizvode od 10 do 16 časova. Učenici Srednje ekonomske škole su svojim primerom pokazali snagu zajedništva i humanosti, ostavljajući trajan utisak u srcima svih koji su učestvovali ili podržali ovu plemenitu inicijativu.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE