Tri sertifikata Loznici za uspešnu obuku o migracijama

Povodom uspešne realizacije projekta „Jačanje kapaciteta i partnerstava za upravljanje migracijama u Srbiji“, u beogradskoj palati Srbija uručeni su sertifikati polaznicima za uspešno završenu obuku. Sertifikati su uručeni zameniku gradonačelnika Petru Gavriloviću za tri predstavnika iz Loznice, Slađanu Bodirogu, sekretarku Gradskog veća, Gordanu Stojanović, prosvetnu ispektorku i Dragana Stanića, poverenika Komesarijata za izbegla i raseljena lica grada Loznice.


Svečanosti je, uz goste iz više gradova i opština, komesarku Natašu Stanisavljević, Ričarda Kolija i šefa za razvojnu saradnju u Ambasadi Švajcarske prisustvovao ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić. On je izrazio zadovoljstvo zbog uspešne realizacije aktivnosti u okviru obuke u projektu navodeći da država Srbija kao „odgovoran i kredibilni međunarodni partner, prepoznaje svoju ulogu u ovom procesu i da je u prethodnom periodu uložila velike materijalne i ljudske resurse u borbi protiv ilegalnih migracija čime dokazuje da je ova tema jedan od prioriteta u radu Ministarstva unutrašnjih poslova“.
Projekat „Jačanje kapaciteta i partnerstava za upravljanje migracijama u Srbiji“, je realizovan u okviru migracionog partnerstva Srbije i Vlade Švajcarske koja je od 1991. godine donirala preko 400 miliona dolara Srbiji.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE