U salonu Blaženke Tešić besplatno iscrtavanje obrva za sve borce sa osmehom

U duhu meseca humanosti i darivanja, Blaženka Tešić, kozmetičarka iz Loznice, postavlja visoke standarde empatije pružanjem besplatnog iscrtavanja obrva onkološkim pacijentima. U salonu „Posh studio“, preko puta glavne autobuske stanice, svi koji se suočavaju s najtežim dijagnozama dobrodošli su, a oglas nema rok trajanja, pružajući trajnu podršku onima koji prolaze kroz teške trenutke.

Ova neverovatna mlada žena, prošla je kroz studije prehrambene tehnologije ali je sebe uvek videla u salonu lepote, a nakon stručnog usavršavanja, ostvarila je svoju dugogodišnju želju da pruži podršku onima kojima je najpotrebnija. Kroz lično iskustvo borbe za život pre tri godine, Blaženka deli svoju snagu s drugima, ističući da je sada srećna što može da radi i daruje, posebno ženama u njenom okruženju.

„Na ideju sam došla kada mi je onkološka pacijentkinja bila u salonu. Na priču koju je podelila sa mnom, kroz tegobe koje je prošla, ja sam dobila želju da joj poklonim te obrve. Ona je to odbila. Kada je pogledala sebe u ogledalo, rekla je da sam joj vratila lični identitet i da ona sada može da se fotografiše za ličnu kartu, jer, mnogo je lepa. Meni je to mnogo značilo u datom momentu“, priseća se Blaženka.

Važno je napomenuti da onkološki pacijenti mogu da dobiju besplatno iscrtavanje obrva nakon šest meseci od hemoterapije, uz odobrenje lekara i ukoliko ne boluju od dijabetesa, a ova neverovatna mlada žena naglašava koliko ovaj mali estetski dodatak može značiti onima koji prolaze kroz teške terapije, vraćajući deo njihovog izgleda i samopouzdanja.

Blaženka, koja je osetila surovost života još kao dete tokom ratnih dešavanja, ističe da je od malena učena vrednosti deljenja sa drugima, te je ova akcija jedan od načina na koji nastavlja tu životnu filozofiju. Svi bivaju dobrodošli u njen salon, a osmeh je jedini uslov za učešće u ovoj divnoj inicijativi.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE