Gradsko veće Loznice usvojilo zaključke o Predškolskoj ustanovi „Bambi“ i finansijskoj podršci zajednici

Na danas održanom zasedanju Gradskog veća u Loznici, kojim je predsedavao gradonačelnik Vidoje Petrović, jednoglasno je usvojen zaključak koji se tiče unapređenja uslova za prijem, upis, boravak i ispis dece iz Predškolske ustanove „Bambi“ Loznica. Ovaj zaključak predstavlja korak ka unapređenju kvaliteta usluga ove ustanove i omogućava transparentniji proces upisa dece.

Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o uslovima za prijem, upis, boravak i ispis dece iz Predškolske ustanove „Bambi“ dobio je saglasnost Gradskog veća, otvarajući put za njegovo sprovođenje. Kao rezultat, konkurs za upis dece u ovu ustanovu zakazan je da počne 1. aprila i trajaće do 26. aprila. Ova mera ima za cilj da osigura pravičan i transparentan proces upisa, omogućavajući svakom detetu jednak pristup obrazovanju i razvoju u ranom uzrastu.

Osim toga, tokom zasedanja razmatrani su i prispeli zahtevi za finansijsku pomoć koju Grad pruža ranjivim kategorijama građana. Takođe je diskutovano i o finansijskoj podršci udruženjima i sportskim klubovima, čija su takmičenja u toku.

Gradonačelnik Petrović istakao je značaj ovih odluka za lokalnu zajednicu i izrazio uverenje da će doprineti daljem razvoju grada i boljem kvalitetu života građana.

Za više informacija o procesu upisa dece u Predškolsku ustanovu „Bambi“ Loznica, roditelji se mogu obratiti nadležnim institucijama ili pratiti zvanične kanale informisanja grada.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE