JUBILARNA PROSLAVA PU ‘BAMBI’: 57 GODINA PREDANOSTI I OBRAZOVANJA NAJMLAĐIH

Predškolska ustanova „Bambi“ danas je u prostorijama vrtića „Kolibri“ u Lozničkom Polju proslavila impresivnih 57 godina uspešnog rada i postojanja.

„Dugih 57 godina PU ‘Bambi’ u Loznici predstavlja mesto gde deca rastu, razvijaju se i uče kako postati dobri ljudi,“ izjavila je direktorka Ivana Savić na svečanosti, naglasivši važnost podrške roditelja i doprinosa lokalne zajednice u postizanju ovog cilja. Ona je takođe pohvalila trud grada Loznice u proširivanju kapaciteta vrtića kako bi se omogućilo više mesta za decu i unapređenju uslova boravka u ovim objektima.

Predstavnik lokalne zajednice, profesor Ljubinko Đokić, obratio se prisutnima povodom ovog važnog jubileja ustanove, kao i deci i kolektivu „Bambija“. Načelnica Odeljenja za društvene delatnosti, Tanja Glišić Matić, takođe je uputila čestitke povodom rođendana.

U toku svečanosti, prikazan je film o istoriji ustanove, nakon čega su gosti, predvođeni zaposlenima, obišli svečano uređene prostorije modernog vrtića „Kolibri“ u Lozničkom Polju.

Završetak programa obeležavanja 57. godišnjice PU „Bambi“ bio je posebno svečan kada su deca, uz pesmu koju svi dobro znaju, duvala svećice i time obeležila ovaj poseban dan.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE