Lovci Ljubovije ostvarili još jednu uspešnu godinu – Složno za Mitrovića

Darko Mitrović će, u naredne četiri godine, biti predsednik ljubovijskog Udruženja lovaca „Mileta Polić Bata“, odlučili su jednoglasno delegati redovne skupštine. Mitrovićev zamenik će biti, na njegov predlog, prekaljeni lovac i borac za očuvanje prirode, lovac Milun Manojlović. Dužnost predsednika Skupštine Udruženja poverena je Draganu Kovačeviću, sekretar će biti Petar Polić. Pored ovih najviših funkcija, izabran je novi upravni odbor u kome je došlo do značajnog podmlađivanja, nadzorni odbor, disciplinska komisija, a konstituisan je i novi saziv skupštine udruženja od 31 člana, na predlog šest lovačkih sekcija iz Ljubovije.

Ocenjeno je da je iza nas još jedna uspešna godina za lovce u Azbukovici, koji su značajno obogatili fond divljači o kojoj, posebno o njenom podmlatku, brinu danonoćno, posebno u ove hladne dane i to i u najudaljenijim mestima.

„Kad bi svi bili ovako složni i ozbiljni kao lovci, da se dogovore i rade zajedno, gde bi nam kraj bio“, poruka je sa tog skupa.

Sednici su prisustvovali i bivši predsednici, Dragoljub Petrović – Čale, Milan Đokić i Dragan Predragović, koji su dali punu podršku novoj upravi udruženja, ljudi koji su dali veliki doprinos lovstvu, ne samo u Azbukovici.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE