MILOŠ VUČEVIĆ, PREDSEDNIK SNS, NA SKUPU U LJUBOVIJI: BIRAČI IMAJU JEDINSTVEN IZBOR

U Ljuboviji je, u duboko punoj dvorani, održan predizborni skup Srpske napredne stranke sa koga je njen predsednik, Miloš Vučević, poručio da je „U nedelju, 17. decembra, pred građanima Srbije jednostavan izbor”.

„Sa jedne strane imaju one koji su u deceniji nakon petog oktobra uništavali ekonomsku supstancu našeg društva, unižavali nas pred svetom, koji su se stideli naše slavne prošlosti i svojom gramzivošću krali budućnost naše dece“, kazao je Vučević na skupu u Ljuboviji, gde su govorili i član Predsedništva SNS Branislav Malović, predsednik te stranke u Ljuboviji i kandidat za odbornika i poslanika Dragana Arsić. „Isti ti koji su toliko puta u prethodnim godinama blokirali auto-puteve, Gazelu, oni i danas žele da Srbija stane. Sa druge strane smo jedino mi sa liste ‘Aleksandar Vučić, Srbija ne sme da stane’. Oni žele nekakvu tehničku vladu, vladu rogova u vreći koji bi se slagali samo oko besomučne raspodele plena i nakon koje kamen na kamenu ne bi ostao.“

Ta i takva tehnička vlada, naglasio je predsednik SNS, „predstavljala bi tehnički nokaut za srpsku državu i naše nacionalne interese”.

„I ja u potpunosti razumem Aleksandra Vučića koji kaže da bi se radije povukao sa mesta predsednika nego li sarađivao sa takvom tehničkom greškom od vlade“, rekao je Vučević.

V. Mitrić

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE