Loznica slavi turizam: Svečanost dodele priznanja 19. Turističke patrole

U ponedeljak, 11. decembra 2023. godine, Turistička organizacija grada Loznice će u Vukovom domu kulture prirediti svečanost dodele priznanja 19. Turističke patrole, sa početkom u 18 časova.

Turistička patrola, godišnja akcija Turističke organizacije Loznice, ima za cilj da prepozna i nagradi individualce i organizacije koji su svojim radom i inovacijama doprineli razvoju turizma u gradu. Svečanost će započeti koktelom u foajeu Vukovog doma kulture, uz muzičku pratnju Kvarteta „Uvertira“.

Svečanost dodele priznaja, koja počinje u 19 časova, biće upotpunjena nastupom dobro poznatog Trio passage banda. Ovaj bend, koji čine tri profesora, poznat je po svojoj energičnoj svirci i visokom kvalitetu, a Jovan Đorđević, diplomirani profesor francuskog jezika i književnosti, je jedan od njih.

Svečana dodela priznanja Turističke patrole u Loznici predstavlja značajan događaj za promociju i priznavanje napora unapređenja turizma. Uz muzičku pratnju i svečanu atmosferu, ovaj događaj je odraz kulture i zajednice koju Loznica neguje.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE