Lozničani izdominirali: Zlatna pobeda za momke iz SŠ „Sveti Sava“ u futsalu

Momci iz Srednje škole „Sveti Sava“ proslavili su se osvajanjem zlatne medalje na Međuokružnom takmičenju u futsalu, održanom danas u Pećincima. Ova pobeda im donosi prestižan plasman na Republičko takmičenje, predstavljajući ne samo Loznicu, već i Mačvanski okrug, kao prvoplasiranu ekipu na Okružnom takmičenju, održanom 26. aprila u UFK „Lagator“.

Lozničani su pokazali svoj sportski talenat osvajajući prvo mesto na turniru, pobedivši najpre u dramatičnom polufinalu Tehničku školu iz Valjeva rezultatom 3:2, a potom u finalu nadmoćno savladavši Treću beogradsku gimnaziju rezultatom 5:2. Stanoje Savić je zasluženo proglašen za najboljeg igrača turnira, dok je Uroš Jovanović pokazao izuzetne veštine kao najbolji golman turnira, obojica iz SŠ „Sveti Sava“.

Direktorka ove lozničke obrazovne ustanove, Jelena Mirković, čestitala je kompletnoj ekipi, ističući profesionalno vođstvo profesora Nemanje Dejanovića.

Uz to, istog dana, ekipa devojčica iz Srednje škole „Sveti Sava“ ostvarila je izuzetan uspeh osvajanjem drugog mesta na Okružnom takmičenju u rukometu, koje je održano u Šapcu.

Ovi rezultati su dokaz da su mladi sportisti iz Loznice zaista ponos svoje škole i grada.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE