Noćna pljačka potresa okolinu Loznice: Policija poduzima intenzivne radnje u potrazi za počiniocima

U noći koja je prošla, naša zajednica suočila se s pljačkom u okolini Loznice, Cikotama i Brezjaku, koja je uznemirila meštane. Policija trenutno intenzivno traga za počiniocima ovog neugodnog događaja.

Svedoci tvrde da su nepoznati lopovi obili dve kuće i da su očigledno tražili vredne predmete za krađu. „Kradu sve što im padne pod ruku“, izjavio je jedan meštanin. Ovakve situacije često se dešavaju, posebno u kućama čiji vlasnici žive u inostranstvu i koje su često prazne. Veliki broj ljudi iz ove regije radi u inostranstvu, ostavljajući svoje domove privremeno praznima, što čini pljačke manje neuobičajenim.

Prema prvim informacijama, iz kuća su nestali novac i vredna ogrlica. Lopovi su, čini se, temeljito pretraživali kuće u potrazi za vrednim stvarima.

Ovo nije prvi put da se kuće čiji vlasnici žive u inostranstvu nalaze na meti lopova. U takvim slučajevima, često se kradu vredni predmeti poput bele tehnike, alata, kućne elektronike i sličnih stvari.

Policija je trenutno angažovana na rasvetljavanju ovog slučaja i čini sve napore kako bi identifikovala i uhvatila počinioce. Meštani izražavaju nadu da će ovaj incident brzo biti rešen kako bi se povratila osećaj sigurnosti u njihovim zajednicama.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE