Novi uspeh SŠ „Sveti Sava“: Pobeda i na Okružnom takmičenju u futsalu (video)

Danas je u sportskom duhu, u SC „Lagator“, održano Okružno takmičenje u futsalu, u organizaciji Srednje škole „Sveti Sava“ i Tehničke škole.

„Zahvaljujemo se Tehničkoj školi na suorganizaciji, i čestitamo na osvojenom drugom mestu u ženskoj konkurenciji“, istakla je Jelena Mirković, direktorka SŠ „Sveti Sava“, dodajući: „Naši momci su i ovoga puta zaista zablistali. Ovo je godina sportskih uspeha: prvo mesto u odbojci, rukometu, futsalu i stonom tenisu.“

Uzbudljivi susreti na terenu nisu izostali. Nakon ubedljive pobede od 6:0 nad ekipom Malog Zvornika, momci iz SŠ „Sveti Sava“ su se susreli sa izazovnom ekipom iz Bogatića. U napetoj i teškoj utakmici, koja je završila nerešenim rezultatom 3:3, pobeda je na kraju pripala SŠ „Sveti Sava“ rezultatom 2:1, na penale.

U finalnoj borbi za titulu, momci iz SŠ „Sveti Sava“ su demonstrirali izvanrednu igru, osvojivši ubedljivu pobedu nad ekipom iz Krupnja rezultatom 9:2.

Ovaj trijumf nije samo rezultat veštine na terenu, već i posvećenosti, timskog rada i upornosti svih učesnika. Čestitke svim takmičarima na izvanrednom učinku i fer igri!

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE