Podržite lokalne proizvođače: Posetite Osmomartovski bazar u Loznici

Danas je u lozničkoj pešačkoj zoni otvoren Osmomartovski bazar, manifestacija koju po tradiciji priređuje Turistička organizacija grada Loznice (TOGL). Bazar će trajati do petka, odnosno Dana žena, pružajući posetiocima priliku da uživaju u bogatom izboru rukotvorina prikladnih za poklon damama ali i domaćih proizvoda za celu porodicu.

Direktorica Turističke organizacije, Snežana Perić, izrazila je zadovoljstvo što je Grad i ove godine omogućio besplatan nastup za sve učesnike bazara. „Imamo sjajne saradnike, naše izlagače, koji se uvek odazivaju na poziv grada i TOGL-a. Njihovi proizvodi su tradicionalni, a na bazaru se mogu pronaći sjajne rukotvorine i motivi koji se odnose na Dan žena, što čini savršene poklone za tu priliku. Pozivam sve građane da podrže naše čuvare tradicije kupovinom prikladnih poklona na ovom bazar“, istakla je Perićeva.

Osmomartovski bazar će biti otvoren svakog dana od 10 do 18 časova, pružajući mogućnost posetiocima da uživaju u raznovrsnoj ponudi i pronađu originalan poklon za Dan žena.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE