„Priđi srcem“: Humanitarna radost uprkos kiši na gradskom šetalištu

Tradicionalna novogodišnja manifestacija „Priđi srcem“ ponovo je oživela gradsko šetalište u Loznici, započevši tačno u podne 1. januara. Kiša koja je počela da pada nije uspela da umanji dečju radost i humanitarni duh grada.

Zabavni program uključivao je animatore, maskote, i nezaobilaznog Deda Mraza. Najveći aplauz izmamila je popularna pevačica Tijana Dapčević. Njen izlazak na binu simbolično je „rasterao“ kišu, a pesmama i zaraznom energijom osvojila je srca prisutnih, naročito najmlađih.

„Organizovali smo i prodaju namenskih suvenira, čiji je prihod namenjen u humanitarne svrhe,“ rekla je Snežana Perić, direktorka Turističke organizacije Loznice. Ona je ovom prilikom poželela srećne praznike sugrađanima i brojnim gostima našeg grada.

„Priđi srcem“ je manifestacija koja već 14 godina unosi toplinu i radost u srca Lozničana, podsećajući na važnost humanosti i zajedničkog slavlja. Ovogodišnji događaj ponovo je potvrdio da ni vremenski uslovi ne mogu umanjiti radost mališana, kojih je iz godine u godinu u Loznici sve više.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE