Proslava Svetog Save u Vukovom Domu kulture u Loznici: Deca iz hraniteljskih porodica i Dnevnog boravka „Sunce“ uživala u prazničnom programu

U skladu sa obeležavanjem praznika posvećenog prvom srpskom arhiepiskopu, književniku i diplomati, Svetom Savi, Gradska uprava Loznica je danas, 26. januara 2024. godine, organizovala program u Vukovom domu kulture. Program je obuhvatio podelu paketića mališanima iz hraniteljskih porodica, deci palih boraca, kao i deci čiji su roditelji korisnici materijalnog obezbeđenja. Takođe, paketići su dodeljeni i korisnicima Dnevnog boravka „Sunce“.

Program je započet toplim rečima Ljubinka Đokića, predstavnika gradske uprave, koji je istakao značaj Svetog Save i značaj društvene odgovornosti u obziru na potrebe onih koji su najosetljiviji u našem društvu.

U nastavku programa, pozorište je došlo na scenu, a lutkarska predstava pod nazivom „Kića u carstvu buba“, izvedena od strane novosadskog Putujućeg pozorišta „Svitac“, osvojila je srca svih prisutnih, malih i velikih.

Manifesztacija je završena podelom 237 paketića, čime je Gradska uprava Loznica nastavila tradiciju brige i pažnje prema najmlađim sugrađanima.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE