Rekonstrukcija sela Runjani: Gradonačelnik Petrović na delu

Gradonačelnik Loznice, Vidoje Petrović, brzo je odgovorio na molbu meštana sela Runjana i krenuo u obimnu rekonstrukciju. Nova pešačka staza, asfaltirane ulice, obnovljen krov Doma kulture.

Selo Runjana, smešteno nedaleko od Loznice, doživljava značajne promene zahvaljujući brzoj reakciji gradonačelnika Petrovića. Molba meštana za rekonstrukcijom naišla je na pozitivan odgovor i brzu akciju.

Mašine su već stigle u selo i radovi su u punom jeku. Meštani su s radošću prihvatili ovu inicijativu, jer će im nova, moderna staza značiti mnogo. Pored toga, asfaltiranje ulica i rekonstrukcija puteva su deo ovog projekta, što znači da će se mobilnost i pristupnost sela znatno poboljšati.

Dom kulture, važno mesto za okupljanje i kulturne događaje u selu, takođe je dobio pažnju. Krov je obnovljen, a poljski putevi su posutljuni kamenjem, čime je olakšan pristup njivama i parcelama meštanima.

Meštanin Željko Lukić ističe da je gradonačelnik Petrović držao reč i za mnoge druge aspekte razvoja sela. Dolazak gasa, zamena drvenih bandera novim, kontejneri za smeće i podrška FK Prva Iskra samo su neki od primera. Meštani su decenijama osećali nepravdu i zapostavljanje od strane lokalne vlasti, a sada su svedoci pozitivnih promena.

Nekada su bili udaljeni samo četiri kilometra od grada, ali su bili uskraćeni za osnovne pogodnosti kao što su asfalt, telefoni i vodovod. Ova nepravda sada je ispravljena, i svi meštani sada mogu da uživaju u modernim uslovima života.

Gradonačelnik Petrović i njegovi saradnici doneli su svetlu budućnost selu. Njihova posvećenost i brza reakcija na potrebe meštana pokazuju kako zajedničkim naporima lokalna vlast može unaprediti život svojih građana.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE