Sunčana reka: Spektakularna „Trka do junaka“ oduševila planinske entuzijaste

U subotu, 6. aprila, entuzijasti planinskog trčanja imali su priliku da se okušaju na izazovnoj stazi „Trka do Junaka“, koju je organizovalo etno selo „Sunčana Reka“. Ova spektakularna trka privukla je 132 takmičara, koji su se upustili u avanturu kroz netaknute lepote planine Gučevo i obale reke Drine.

Promoteri trke, među kojima su bili Jovica Spajić, najbolji ultramaratonac na svetu, televizijski kuvar Saša Mišić, bivši bokserski šampion Milinko Kuzmanović i poznati pevač Nikola Rokvić, doprineli su posebnoj atmosferi.

Staza dugačka 11 kilometara bila je izazovna i teška, ali takmičari su hrabro savladavali sve prepreke, pokazujući izvanrednu izdržljivost i sportski duh.
U muškoj kategoriji, pobednici su bili: Kristijan Stošić, nagrađen sa 300 evra i vikendom za dve osobe na Sunčanoj Reci, Miroslav Gligorić, koji je osvojio 200 evra i pun pansion za dve osobe na istom mestu, Viacheslav Sokolov, nagrađen sa 100 evra i noćenjem za dve osobe.

U ženskoj kategoriji, najbolje rezultate postigle su: Mina Kosanović, koja je osvojila 300 evra i vikend za dve osobe, Ivana Živković, nagrađena sa 200 evra i punim pansionom za dve osobe na istom mestu, Lea Petrović, koja je osvojila 100 evra i noćenje za dve osobe na Sunčanoj reci.

“Trka „Do Junaka“ nije samo sportski događaj, već i prilika da se istraže prirodne lepote ovog kraja i uživa u svežem planinskom vazduhu”, ističe Zoran Mirković, vlasnik Sunčane reke.

Organizatori su najavili da će trka postati tradicionalna manifestacija koja će svake godine okupiti sve više zaljubljenika u prirodu i sport.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE