Sunce trigon Uran – vreme za nove ideje!


Uticaj ovog aspekta je krenuo već od Nove godine a traje sve do 12. januara i donosi nove mogućnosti zemljanim i vodenim znacima – prvenstveno. Važno je napomenuti da je spoj planeta takav da objedinjuje tradicionalne vrednosti sa modernim idejama, čime se stvara stabilan temelj za lični i profesionalni razvoj.

Što se tiče uticaja na zemljane i vodene znakove, najjači je na one rođene u drugoj dekadi. Takođe oni koji već imaju ovaj aspekt u Natalu, itekako će osetiti uticaj ovog tranzita.

Za pojedine žene aspekt donosi iznenadno i zanimljivo poznanstvo sa veoma interesantnom osobom, širokih pogleda i shvatanja. Savet je da se prvo uvere da li je ta osoba sto posto slobodna. Sve će se odigrati brzo i munjevito pa u tom smislu neće imati kada ni da razmišljaju.

Intuicija posebno izražena kod vodenih znakova/podznaka. Ostali će razrešiti situacije iz nedavne prošlosti koje su im komplikovale život (važne vesti ili dokumenta koja nikako da stignu, nalaženje ili vraćanje izgubljenih stvari, realizacija pri kupovini određenih stvari i sl.), a sve zbog vraćanja Merkura u direktan hod.

Vreme je odlično za energetsko čišćenje jer je trenutno Mesec u fazi opadanja, pa je ovo dobar period za čišćenje čakri, odnosa sa drugima i sl. Od 11 januara kreće nova Mesečeva faza, Mladog Meseca pa je ovo dobar period za nove početke, kao i lični rast i razvoj. Srećno 🍀

Vaš astrolog Mara N.
+381611881080

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE