U duhu praznika, profesor Zlatko Maksimović i saradnici obišli pacijente i dežurno osoblje

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, direktor bolnice „Sveti Vračevi“, profesor Zlatko Maksimović, sa saradnicima, posetio je sve pacijente koji su trenutno na lečenju u zdravstvenoj ustanovi, kao i dežurno osoblje bijeljinske bolnice.

Uz najiskrenije želje za brzo ozdravljenje, dr Maksimović je najmlađim pacijentima na Odeljenju pedijatrije i porodiljama na Odeljenju ginekologije i akušerstva uručio prigodne poklone.

„Želimo da svim našim pacijentima, koji na ovaj najradosniji hrišćanski praznik nisu sa svojim najbližima, prenesemo pozdrave i ljubav koja će ih pratiti kroz period lečenja“, rekao je dr Maksimović. „Naša želja je da se što brže oporave i da uskoro budu u krugu svoje porodice. Trenutno je u našoj ustanovi zbrinuto 128 pacijenata. Neki su tu i zbog lepih događaja. Prva beba na Božić rođena je u pet sati, dečak. Svim majkama čestitamo na potomstvu uz želje da nastave svoj podvig materinstva, jer deca su najveći dar i najveća radost.“

Direktor Maksimović izrazio je zahvalnost svim medicinskim radnicima na predanosti i posvećenosti u obavljanju svog posla tokom prazničnog perioda.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE