U Loznici održano nadmetanje srednjoškolskih odbojkaških ekipa iz više okruga

Srednja škola “Sveti Sava“, uz podršku Grada Loznice i Sportskog centra “Lagator“, organizovala je Međuokružno takmičenje u odbojci za srednjoškolce u muškoj konkurenciji, u kom su učestvovale prvoplasirane ekipe iz Beogradskog, Sremskog, Kolubarskog i Mačvanskog okruga, uključujući i domaću školu.

Srednja škola “Sveti Sava“ istakla se ne samo kao domaćin već i kao ekipa koja je, uprkos činjenici da dečaci čine manje od 20% njihove učeničke populacije, ostvarila izuzetne rezultate. Njihovi uspesi na Gradskom i Okružnom takmičenju, održanom 20. novembra u Šapcu, omogućili su im da Međuokružno takmičenje dovedu u svoj grad.

U finalu su se susrele ekipe Tehničke škole iz Pećinaca i Tehničke škole iz Valjeva, pri čemu je ekipa iz Valjeva osvojila zlatnu medalju i plasman na Olimpijadu. Iako se očekivalo finale između Beograda i Loznice, sreća ovaj put nije bila na strani domaćina.

Ipak, škola i zajednica su izuzetno ponosni na svoje momke i njihovu profesorku Vesnu Andrić, koja ih je pripremila. Takmičenje je pokazalo da je sportski duh i upornost ključni, a uspesi njihovih učenika su dokaz da se trud i posvećenost uvek cene, bez obzira na krajnji rezultat.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE