Veliki radovi u Vukovom Tršiću – Selo i grad grade stadion

Tršić, mesto bogate kulturne baštine, sada će dobiti i moderan sportski teren, zahvaljujući saradnji meštana i rukovodstva grada.

Zoran Marjanović, potpredsednik FK „Vuk“ u Tršiću, kaže da su se sa gradonačelnikom, Vidojem Petrovićem, dogovorili da meštani kupe odgovarajuću parcelu, a grad da plati radove.

„Kako je dogovoreno, tako i ide,“ kaže Marjanović, koji je sa grupom meštana kupio parcelu na jednoj od najlepših lokacija u Vukovom rodnom selu. Završena je prva faza radova, a u punom zamahu su oni koji se odnose na izgradnju potpornih zidova i tribina, posle čega sledi ozelenjavanje. Biće ovo lepotan sela, ali i čitavog našeg Jadra.

Na stadionu će igrati miljenik sela FK „Vuk“, ali će biti korišćen i za sve goste Vukovog sela, koje ima sve kapacitete za turizam, uz Vukovu spomen kuću, mnoštvo muzeja, vodenicu, velelepni Naučno-obrazovni kulturni centar „Vuk Karadžić“ u neposrednoj blizini, Vukovu spomen-školu, divne terene za male sportove, lepe poljane, letnju pozornicu, sve između rečice Žeravije i tršćanskih brda.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE