Venera u astrologiji: Ključ za razumevanje ljubavi i odnosa

Venera u astrologiji predstavlja planetu ljubavi, lepote i harmonije. Njen položaj u natalnoj karti otkriva mnogo o načinu na koji pojedinac voli, privlači i gradi emocionalne veze i odnose.

Ako imate Veneru u znaku Ovna, strastveni ste i brzi u zaljubljivanju. Očekujete akciju i uzbuđenje u ljubavnom životu. Muškarca sa ovom pozicijom privlače jake i nezavisne žene, strastvene i uvek za akciju (fizički mišićave, sportski tipovi).

Venera u Biku donosi ljubav prema komforu i senzualnosti. Vi cenite luksuz i spremni ste da uložite u svoje veze. Muškarci sa Venerom u Biku privlače žene koje imaju obline i dobro kuvaju.

Osobe sa Venerom u Blizancima su društvene i komunikativne u ljubavi. Za vas, razgovor je ključni deo romantičnih odnosa. Muškarci sa ovim položajem vole elokventne žene, flert i igrice.

Venera u Raku čini vas emotivnim i vezanim za porodične vrednosti. Vaša porodica je često centar vašeg sveta. Muškarci sa ovom pozicijom vole majčinski tip žene, sa većim grudima.

Ako imate Veneru u Lavu, strast i grandiozna izražavanja ljubavi su vam važni. Volite biti u centru pažnje. Muškarci sa Venerom u Lavu vole doterane žene sa jakom šminkom, koje privlače pažnju.

Venera u Devici donosi analitički pristup ljubavi. Spremni ste se posvetiti detaljima i pružiti podršku partneru. Muškarci sa ovim položajem Venere vole skromne i praktične žene, neupadljive I vredne.

Venera u Vagi donosi sklonost harmoniji i ravnoteži u odnosima. Vi cenite estetiku i umetnost. Muškarac sa ovom pozicijom Venere ceni kod žene prirodnu lepotu ali i vrednosti koje ta žena ima (estetika, osećaj za lepo, unutrašnje kvalitete).

Osobe sa Venerom u Škorpiji su strastvene i intenzivne u ljubavi. Osećate duboko i tražite duboke veze. Muškarci traže vatrenu ženu u krevetu ( pošto im je sex jako bitan), i ženu koja oblačenjem izaziva.

Venera u Strelcu donosi avanturistički pristup ljubavi. Volite istraživati i učiti kroz svoje veze. Muškarci traže ženu uvek spremnu za avanture i putovanja, otvorenog duha.

Ako imate Veneru u Jarcu, ozbiljnost i ambicija su vam važni u odnosima. Težite stabilnosti i sigurnosti. Muškarci vole žene tihe, uporne i predane porodici.

Venera u Vodoliji donosi originalan i nekonvencionalan pristup ljubavi. Vi cenite slobodu i intelektualnu povezanost. Muškarci vole žene koje ga neće ograničavati ni sputavati, i koje su im pre svega prijatelji.

Venera u Ribama čini vas sanjalačkim i empatičnim u ljubavi. Često se prepustite maštarijama i romantici. Muškarci ceo život maštaju o nekom ljubavnom idealu koji je teško pronaći pa nije čudo da se razočaraju u ljubavi. Tajne veze.

Obratite pažnju na svoju Veneru i saznajte kako da više uživate u svom ljubavnom životu.

Vaš astrolog Mara N.
0611881080

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE