Vicešampion Evrope Rastko Simić na prijemu kod gradonačelnika Loznice

Danas je gradonačelnik Loznice, Vidoje Petrović sa saradnicima organizovao prijem za Rastka Simića vicešampiona Evrope u boksu i njegov tim.

Rastko Simić osvojio je srebrnu medalju na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Beogradu , a gradonačelnik je izrazio je svoje najiskrenije čestitke mladom bokseru.

“Poznato je da za sve nas u Loznici, ova medalja sija punim zlatnim sjajem. Od srca čestitam Rastku, mladom sportisti koji je imao snažnu podršku ljudi iz svog kluba, podršku Loznice, podršku koju grad pruža sportu, ali najveća zasluga je upravo njegova i onih koji su radili sve ove godine marljivo sa njim. Mislim da on jeste jedan sjajan primer za mlade ljude da se bave sportom.” rekao je gradonačelnik.

Rastko Simić je izrazio svoju zahvalnost Gradu i sigrađanima na podršci koju je dobio tokom Evropskog prvenstva.
“Imao sam veliku podršku Grada i Lozničana na putu do medalje. Nekako su u tim nekim kriznim momentima, kriznim trenucima, uspeli da svojim navijanjem, svojom ogromnom podrškom, motivišu da dam 100 i 110% od sebe”, kazao je Simić.

On je izrazio optimizam u vezi sa budućnošću boksa u Loznici, verujući da će ujedinjenje klubova podići nivo ovog sporta u našem gradu.

Rastkov trener, Nenad Vasiljević, takođe je podelio svoje utiske o uspehu mladog Lozničanina, ističući izuzetnu težinu priprema koje je Simić prošao kako bi stigao do ovog velikog uspeha. On je naglasio da je osvojena medalja još veća pobeda s obzirom na sve prepreke koje je morao da savlada.

“Želim da se zahvalim Gradskoj upravi i gradonačelniku, na ovom prijemu i da se zahvalim na svim ovim idejama koje ćemo pokušati da sprovedemo u delo da Loznica ponovo bude grad boksa.”

Posebno ohrabrujuća vest koja je proizašla iz ovog prijema jeste inicijativa za stvaranje novog formata u kojem će svi bokserski klubovi u Loznici funkcionisati kao jedan. Ova ideja, koju je podržao gradonačelnik Petrović, predstavlja korak ka unapređenju boksa u Loznici i stvaranju boljih uslova za trening i takmičenje.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE