ASFALT POSLE VIŠE DECENIJA: Velika radost u Bukoru kod Šapca

Meštani Bukora, udaljenog od Šapca oko 35 kilometara, ističu da su konačno dobili uslove za život dostojne 21. veka zahvaljujući obnovi putne infrastrukture. Ovaj udaljeni deo grada Šapca ima oko šesto stanovnika, a i dalje privlači mlade porodice i decu. Obnova puta, koji se proteže kilometar asfaltirane deonice i obuhvata popravku prethodnog asfalta u dužini od 150 metara, omogućava bolju povezanost ovog sela sa gradom Šapcem.

Marko Tovarović, meštanin Bukora, izrazio je zahvalnost lokalnoj samoupravi, posebno gradonačelniku dr Aleksandru Pajiću, za napore uložene u obnovu infrastrukture u njihovom selu. Tovarović ističe da su mnoge stvari urađene nakon dolaska nove vlasti pre tri godine, uključujući popravku puta, obnovu Doma kulture, ambulante i školskog dvorišta, te nabavku opreme za školu. Sva ova poboljšanja finansirana su iz budžeta grada.

Deonica puta od 1.100 metara širine tri i po metra u Ulici Vojvode Stepe Stepanovića, koja će povezati Bukor sa Gradojevićem, izdvojeno je 10,6 miliona dinara. Ovaj asfaltirani put ne samo da omogućava meštanima lakši pristup svojim kućama i imanjima, već i unapređuje komunikaciju sa opštinama Vladimirci i Koceljeva, kao i selom Mrovska.

Gradonačelnik dr Aleksandar Pajić istakao je da su svi projekti finansirani iz budžeta grada, bez zaduživanja, i da su omogućili bolje uslove za život građana. Trenutno su u toku radovi na brojnim projektima na seoskom i gradskom području, a cilj je da se svi završe do kraja građevinske sezone.

Pajić je takođe najavio početak radova na Savskoj ulici u gradu Šapcu, koja će postati jedna od najlepših ulica u gradu. Takođe se radi na montaži međunarodnog putničkog pristaništa, što su obimni projekti koji unapređuju putnu infrastrukturu u Šapcu.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE