Sindikat srpske policije novi mandat Ranitoviću

Na Izbornoj skupštini Sindikata srpske policije koja se održala u Užicu, Lazar Ranitović iz RC Užice ponovo je izabran za predsednika ovog sindikata. Takođe, Darko Ocokoljić iz RC Čačak dobio je ogromnu podršku članova da obavlja funkciju generalnog sekretara. Ove odluke doneli su delegati Izborne skupštine.

Pored izbora za predsednika i generalnog sekretara, na ovoj Izbornoj skupštini su izabrani i članovi Nadzornog odbora. To su Radislav Mijatović iz RC Sremska Mitrovica, Vladimir Mikić iz OŽ Beograd, Branislav Vajić iz SG Opovo, Dejan Stojanović iz RC Kruševac i Danilo Doderović iz SG Medveđa. Takođe, izabrani su i članovi Statutarne komisije koji će pratiti sprovođenje odredbi Statuta. To su Željko Blagojević iz RC Šabac, Dejan Tasić iz RC Vranje, Vlada Milenković iz SG JZO, Aldin Đurđević iz RC Prijepolje i Siniša Dimić iz RC Kragujevac.

Izbornu skupštinu je vodila izborna komisija kojom je predsedavao Slobodan Ćosović, uz pomoć još dva člana komisije, Darko Ocokoljić i Željko Blagojević.

Lazar Ranitović je izrazio nadu da će saradnja sa članovima organa i tela sindikata biti izvrsna i da će se nastaviti kako je bilo i u prethodnom mandatu. On je istakao važnost čestih sastanaka, druženja, dogovaranja, razmene iskustava i informacija među članovima kako bi se realno i verodostojno prenelo stanje sa terena. To će značajno pomoći u planiranju budućih sindikalnih aktivnosti.

Ranitović je takođe naglasio da je Sindikat srpske policije ozbiljan partner koji se ne može obezvrediti, kako su pokušaji u prošlosti bili neuspešni. On je zaključio da je jak i stabilan sindikat u interesu svakog zaposlenog u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE