Азбучник: Даница Веселиновић, амбасадор ћирице

Представљамо вам серијал „Азбучник“, који смо покренули са идејом да откријемо и поделимо приче о вредним, креативним и слободним људима Подриња.

Даница Веселиновић, Лозничанка и академска сликарка, која се такође бави калиграфијом, представља прву саговорницу емисије „Азбучник“. Кроз разговор са Даницом, гледаоци ће имати прилику да сазнају више о њеном посвећеном раду на очувању нашег писма и залагањем за неговање културног наслеђа Подриња. Даница Веселиновић није само талентована сликарка и калиграф, већ и предани чувар културног идентитета, чији рад доприноси очувању српске традиције за будуће генерације.

Жеља нам је да кроз овај серијал откријемо разноликост и богатство локалне заједнице, дајући простор инспиративним причама и талентима.

Ваше сугестије и предлози за будуће саговорнике су кључни за нас, јер желимо да заједно обликујемо садржај који ће бити путоказ ка позитивној промени у друштву. Стога, будите слободни да нам пишете ваше идеје и предлоге, јер смо отворени за све сугестије које ће нам помоћи да направимо серијал који ће вас заинтересовати и мотивисати!

Велику захвалност дугујемо лозничкој кетеринг фирми „Патрола 015“ која је подржала серијал „Азбучник“.

Аутор серијала: Татјана Јовичић mail: ugrecidelo@gmail.com

Сниматељ и монтажер: Младен Кнежевић – Glorius media mail: mk642013@gmail.com

Веб подршка: Миодраг Филиповић – Fileweb mail: mijofilip@gmail.com

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE