Lozničani proslavljaju Novu godinu sa stilom: Zabava u Lagatoru humanitarnog karaktera

Kao što je već postalo tradicija, građani Loznice su ispratili poslovnu godinu sa stilom i velikim srcem. U svečanoj sali Ustanove za fizičku kulturu Lagator, proslava je bila više od običnog druženja i veselja. Naime, organizatori su odlučili da sav prihod od proslave doniraju u humanitarne svrhe, a atmosferu je upotpunio neverovatnim nastupom i energijom Pavle Dejanić, koji je svojim izborom numera i izvođenjem prisutne držao sve vreme na nogama.

Pored muzike, igre i radosti, posebnu toplinu događaju je dao humanitarni aspekt. Nakon što su pokriveni svi troškovi proslave, ostvaren je prihod od 300 hiljada dinara. Ovaj iznos biće raspoređen na tri adrese, čime se direktno pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ispred organizatora, lozničke firme „Patrola 015“, Rade Tanacković, ističe važnost deljenja radosti i uspeha sa drugima. „Za nas je Novogodišnja proslava vreme kada želimo da naše uspehe delimo sa onima kojima je to najpotrebnije,“ rekao je Tanacković.

Ova tradicija u Loznici je primer kako se radost dočeka Nove godine može pretočiti u konkretne akcije koje pomažu zajednici. Lozničani time ne samo da proslavljaju novi početak, već i demonstriraju snagu zajedništva i solidarnosti.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE